Program za restorane, kafiće i picerije

Kompletna poslovanje Vašeg ugostiteljskog objekta na ekranu

Kako bi izašli Vašim potrebama u susret, tim programera Smilesoft-a je napravio program koji će ubrzati i poboljšati Vaše poslovanje. U programu je sadržano sve što Vam treba da bi uspešno vodili svoj posao. Najveći adut PontoCafe-a je automatizovano vođenje lagera magacina, koje će Vam pomoći da efikasnije radite sa potrošnom robom.
PontoCafe je podeljen na dva međusobno povezana dela: administratorski i deo za konobare. Kroz administratorski deo ćete moći da vodite evidenciju o materijalima, radnim nalozima, artiklima, računima, kalkulacijama, otpremnicama, radnicima, komitentima kao i da grafički definišete raspored stolova u Vašem lokalu.
Deo za konobare omogućava rezervaciju stolova, grafički pregled zaduženja konobara po stolovima, primanje porudžbine, njenu eventualnu izmenu i štampanje.


Automatizovan lager magacina

PontoCafe se izdvaja u odnosu na druge, slične programe, po tome što poseduje kompletno automatizovano vođenje lagera magacina. Svaki proizvod koji se proda se automatski umanjuje sa lagera i na taj način u svakom trenutku imate detaljan uvid u stanje magacina.

mala01
mala01

Upravljanje radnim nalozima

Ukoliko se bavite i pravljenjem palačinki, kolača i torti, imate mogućnost da kroz PontoCafe definišete radne naloge, sa jasno definisanim normativima upotrebljenih sastojaka, kako bi u svakom trenutku znali koliko kog sastojka imate na stanju i na osnovu toga kupili potrebne sastojke.

Upravljanje računima

Pristupom računima kroz administratorski deo imate mogućnost dodatne manipulacije računima u vidu izvoza podataka u Excel dokument, štampanja pazara, brisanje računa, štampanje faktura i štampanje izveštaja o zaradi.

mala01
mala01

Grafički prikaz rasporeda stolova

Lako i jednostavno, u par klikova, definišite raspored stolova u Vašem lokalu. Na taj način ćete u svakom trenutku imati uvid u zauzetost stolova, zaduženja konobara, i porudžbine za svaki sto posebno.

Kako izgleda rad u programu PontoCafé

Go to the top